Bestilling - vi gør det nemt for dig

Ved bestilling via telefon, mail eller kontaktformular, ved du måske nøjagtig, hvad du vil ha'. Eller også er du lidt mere i tvivl. Her hjælper vi dig så frem til det rigtige. Vi gør det kort sagt nemt og enkelt at bestille selv mere komplicerede løsninger.

Når vi er enige om, hvad Comfi PartyFun  skal levere, aftales så vidt muligt alle nødvendige detaljer - - herunder dato, tid og sted.

Det vigtigste er din ordrebekræftelse, så du er sikker på, du har booket det ønskede til den aftalte pris.

Når du har modtaget ordrebekræftelsen via mail, skal du aktivere din bestilling via det link der står i bekræftelsen. Herefter er din bestilling aktiv.

Gennem hele forløbet er vi altid til din rådighed. Det er selvfølgelig muligt at tilføje til bestillingen, hvis du senere finder ud af, der er noget, du gerne vil have med.

Udbringning/afhentning kan vi tilbyde for alle vores udlejningseffekter. Med mindre det er indeholdt i prisen for den enkelte vare (f.eks. hoppeborg) koster udbringning/afhentning kr. 350,- for Storkøbenhavn og Nordsjælland. Udenfor dette område tillægges kørselstillæg. Vi udregner hurtigt prisen ved henvendelse.

Fragt:
Ved køb af varer, der sendes med pakkepost eller fragtmand, betaler kunde altid fragt, mindre det tydeligt fremgår af faktura, ordrebekræftelse eller ifølge skriftlig aftale, at PartyFun.dk betaler fragten.

Som udgangspunkt sendes alle forsendelser under 20 kg. med PostDanmark og forsendelser over 20 kg. med fragtmand ufranko. Dvs. modtager betaler fragten.

I visse tilfælde leverer PartyFun.dk's egne chauffører. Samme betingelser for betaling af fragt gælder også i disse tilfælde.

Såfremt det ikke er muligt at levere jævnfør aftale, f.eks. hvis det ikke er muligt at komme i kontakt med modtager, vil varen blive returneret til afsender og nyt fragtbeløb vil blive beregnet.

PartyFun.dk - vi gør det nemt for dig!