Discolys - vigtigere end maden... hvis du spørg' os!

MagicSky:

Helt ny og fantastisk effekt! Sender tusindvis af små laserstråler ud i hele lokalet sammen med et blåligt lysskær. Det giver en helt unik effekt af en magisk nattehimmel.
 
Grundet kæmpe lysspredning på hele 160 gr. bliver hele lokaliteten dækket - dvs. både vægge, gulv og loft. Netop dette gør effekten ekstra stærk. Denne effekt egner sig både til dansegulvet og som ekstravagant grundbelysning.

Fantastisk med og uden røg.
Lejepris: Kr. 320,00 inkl. stativ.

Lysshow - 8 kanals:

Lækkert lysshow
med hele 8 kraftige pærere, som blinker i takt til musikken. Man styrer selv hvor kraftigt, lyset skal være og hvor hurtigt, det skal blinke. 

Den helt klare fordel ved dette lysshow er den ekstrem kompakte størrelse - kun 56 cm. samt den nemme betjening; 2 knapper! Denne effekt bader ganske enkelt hele lokalet i lækre, varme farver uden at "være for meget".
Lejepris: Kr. 280,00 inkl. stativ.
Lyseffekt:

Klassisk lyseffekt med stor lysspredning. Mange farvede stråler suser rundt i hele lokalet og giver en rigtig god disco-effekt. Effekten kan fremhæves med en røgmaskine.

Stativ medfølger.


Lejepris: Kr. 200,00 inkl. stativ.

Spejlkuglesæt:

Discokugle! Mere behøves vist ikke at blive sagt. Vi mener helt klart, en hver fest starter med en discokugle. Vores spejlkuglesæt indeholder det hele: Stativ, kugle, motor og spot.

Selvfølgelig har vores kugler de helt små spejle, der giver den bedste refleksion.

Lejepris: Kr. 200,00 inkl. stativ.
Røgmaskine:

Sæt godt fut i festen med en røgmaskine. "Røgen" er komplet ufarlig og i øvrigt vandbaseret og burde hellere blive betegnet som let damp. Maskinen kommer med fuld tank som i princippet rækker til flere aftener. Et must til børnefester og hvor der ellers skal ske lidt ekstra.
 


Lejepris: Kr. 240,00 inkl. røgvæske.

Ved leje af flere effekter leveres ét stativ. Ønskes mere end ét stativ, kan disse lejes separat for kr. 60,-

> Salg af lys og lyd - klik her

Priser er excl. moms.